Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (2.67 secunde)
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media romaneasca Am dorit sa observam care dintre principalele companii care desfasoara actiuni de CSR in Romania sunt cel mai des asociate cu acest context de catre participantii in social media.
Un om integru si jurnalist de elita. ... Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, a pregatit un program special de sarbatori pentru telespectatorii romani. Incepand de astazi, de la 21:00, HISTORY va transmite un episod din "Asii amanetului" dedicat Craciunului.
Island Position = banner publicitar inconjurat in totalitate de text sau continut al site-ului respectiv, care are avantajul unei expuneri de mare impact asupra auditoriului site-ului.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Blizzard Entertainment a anuntat oficial, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Seul, Coreea de Sud, ca lucreaza la Starcraft 2 (Artwork trailer, Cinematic trailer, Gameplay Trailer). Starcraft 2 este continuarea celui mai de succes joc de strategie real-time din toate timpurile.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Compania Cosmote Romania anunta numirea lui Michail Leousis in functia de Customer Relationship Management (CRM) & Commercial Planning Senior Manager, o pozitie nou creata in cadrul Diviziei de Marketing & Comunicare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Discutiile despre vanzare s-au intensificat dupa celebra Ordonanta 114, cunoscuta sub denumirea de Ordonanta lacomiei. Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
Dupa succesul inregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori in Parcul Al. ... Cuza, Caravana Metropolis se intoarce in sectorul 3, Parcul Titan, pe Insula Artelor, timp de trei saptamani urmand a oferi publicului o experienta de neuitat, aceea a cinematografului in aer liber.
"-Alo, buna ziua, as dori si eu o informatie legata de...", "-Imi pare rau domnule, dar astazi avem program scurt, asa ca nu va putem raspunde la solicitari". "-Dar doamna, este de-abia ora 13.00".
Platile sunt evidentiate pe facturi si au termene precise de achitare. Dar ce te faci, atunci cand, in cutia postala nu-ti gasesti scrisoarea cu "petitia de instiintare" sau uiti sa achiti una dintre facturi? ... Nu ai platit la timp, te scormonesti de 2 sau 3% penalizari.
google-analytics.com